Njega kose. > frizure za djevojčice od 14 godina 
 
Njega kose. > frizure za djevojčice od 14 godina
frizure za djevojčice od 14 godina

Za modni ne treba samo mlade djevojke i žene, ali i vrlo mlade djevojke. A za djevojke ima svoj vlastiti modni frizura. Vijeće preferira duge kose, jer Djevojke duge kose poput princeze iz bajke.
Jedan jednostavan način kosa se lako završiti aukcije ployku ili curlers (što je više poželjno i manje loše). Minimalna lakove i kemije. Ukrasite ruba kose dovoljno sa kristalima ili luk.
Na vrlo duga kosa će izgledati dobro šišanje, podignuta visoko na leđima. Fino nabora niti će biti lijepo da pada na ramena i daju volumen. Ako je dlaka na njegovoj strukturi ne lebde, možete pletenice kose za jednu noć na pigtails, i, ovisno o broju pletenice dobiti različite efekte. 2-3 pletenice - veće valove, 5-6 pletenice - mali valovi, koji podsjeća na afričke pletenice, i više volumena.
Elegantna verzija kose - vjetar kosu od dna i staviti uvojaka na vrhu, osiguranje njihova ukosnice.Moderna frizura - ravne kose sa strane rastanak. Za ovu frizuru je posebno dobro ako djevojke su prirodno ravnu kosu, tada ne morate koristiti takav način polaganja kao kliješta to izravnati kosu.