Njega kose. > Intimne frizure u slikama 
 
Njega kose. > Intimne frizure u slikama
Intimne frizure u slikama

Još nedavno, kada intimna frizura tek počeo da steknu popularnost među više ili manje nego u općoj populaciji, kada je konačno pojavio prvi intimni "brijači", tj. majstori koji su se specijalizirali samo u "Dlakavi" žensko stidne uspjela uspostaviti odnos između konfiguraciju kosa na ovom dijelu tijela i krug ženske figure, posebno stomak i bedra.
Ispada da su pravilno odabrane intimna frizura može vizualno produžiti vaše noge i trbuh smanjiti ili produljiti torzo. Nudimo detaljne smjernice za "vizualno" korekcija.
Dakle, pretpostavimo da imate, bez obzira na dob, prilično veliki trbuh i širokim bokovima. Stopa u dužinu su daleko od tzv svjetski standard i, štoviše, suvišno je nešto zaobljena. Ukratko, možete biti klasificiran kao "žene u tijelu, ili, jednostavno, splasnuti.

vizualno ukloniti nedostatke takvog oblika mogu se, kao prvo, uz pomoć posebno odabranih donjeg rublja, a kao drugo, kroz intimnu frizuru. U ovom slučaju, predlažemo da odaberete za dugi, uski pojas koji vizualno produljuje liniju bokova i trbuha.

Za naglašavanje struka, traka za kosu bi trebao, ako je moguće, Sause na vrhu. Dakle, trebali biste dobiti nešto poput Eiffelovog tornja.

previše mršav djevojke koje nemaju velike razlike u veličini struka i bokova, kose u obliku tanke, ali više sužava prema gore ili dolje traka se ne preporučuje. Oni su vizualno produljiti tijelo, dakle, napraviti lik slimmer nego činjenica da prirodni sklad je izrazito nepoželjna.

Što intimne frizure odijelo djevojke s takvim ustavom? Oni su najbolji odlučiti za široke i kratke pryamougolnichkah (prethodne verzije, samo naopako), ili ostavite svoje stidne humku kao što je on po prirodi (tj. u obliku nepravilnog trokuta ili trapeza). Putem ovog rezanja hypogastrium vizualno širi, u kontrastu s tankim strukom i stvaranje glatke oblika, nalik "stakla».

Usput, takva frizura (izduženi širine pravokutnika) fit i puna djevojaka s slabim struk. Obrazac frizura linije naglašavaju bokove, vizualno "alocirati" to. čime stvara gladak i lijep oblik.

Genital Cutting u obliku ovalnog ili krug također stane vlasnik ravni trbuh i uske bokove previše. Koliko dugo će ovalni, duže i elegantnije bi se činiti kukova. Isto tako, strizhkaoval, "rastegnut" u širinu, što ih više volumena i kraća.

veliki ljudi koji su ono što se zove "veliki kosti", stilisti preporučuju izuzetne crteži fine linije, vitak - od širok. Klijent s masivnim bedrima stane intimne frizure, sužuje se prema dnu. Na primjer, šišanje "Galeb" - silueta ptica raširenih krila. Djevojke s uskim bokovima, naprotiv, široka dna, do vrha uski, kao što je "šuma" gljiva u obliku frizure. Pobjednik standardnih hip savjetovano da intimna frizura u obliku mjeseca ili kapi.
To je najjednostavniji od svih intimne frizure koje svaka žena može učiniti kako kažu, bez bilo kakve intervencije škare i britve.

Imajte na umu da se tijekom tog postupka ne treba samo u skladu s pravilima osnovne zaštite (da ne koristite previše tupa oštrica koja je obično uzrok teške iritacije kože ili brijanja "suhi". koji je, bez korištenja posebne kreme i gelove za brijanje).

Veliki pravokutnik, bez obzira koliko je uredan, ne bi izgleda dobro u kombinaciji s tankim traku gaćica.

previše transparentna rublja zahtijeva određenu frizuru. Najpovoljniji način za djevojke s bilo koje vrste oblika - tanki, jedva vidljivi bar-stream.

Tehnologija Implementacija osnovnih intimne frizure razumljiv i ne zahtijeva detaljan opis. Međutim, za većinu žena, na primjer, prevelika težina, samo-ispunjenja takvih frizura, iz očitih razloga, je težak zadatak. Za njih, kao i za sve lijepši spol, koji raž žele biti lijepe u svim mjestima bez iznimke, ali panika strah od ubadanje rezanje stavki, created by kozmetički saloni, u kojoj posebno izrađen za ovu svrhu pisaćih strojeva frizera bi našim klijentima različitih tipova kose .

Djelatnici dućana kažu da oni nisu trajni klijentima koji žele vizualno "pravi" oblik svoga tijela, i samo ljubitelji neobičnih i elegantan. Oni su ti koji najčešće dolaze u obzir ekstravagantne modele intimne frizure. Na primjer, ove: na prirodnu površinu stidne dlake uz pomoć strojeva prekida obrasce u obliku vijuga, munje, srca, jela, itd. U posljednje vrijeme, stidne postalo moguće opisati sve do portret njezin ljubavnik.